“Kvalitet og smag følges ad”

“De rigtige råvarer, giver den rigtig smag.
En kok må lave det hele fra bunden hvis han vil være sikker på det han leverer.”

Morten

Se video

Kok Amok har eksisteret siden 1995

I en branche hvor konkurrencen er stor, har Kok Amok formået at skabe en forretning, der bygger på kvalitet og pålidelighed.

Det kan bliver den bedste fest – hvis maden er perfekt. Det kan blive en ødelagt fest – hvis maden ikke er god. Hvis du vælger et sted, som har mange års erfaring og et godt ry er du sikker på at maden er god. Det er ikke et ligegyldigt valg, det er et valg der kan være afgørende for hele festen.

Kok Amok har eksisteret siden 1995 og skabt en succesfuld forretning, fordi vi er lagt an på kvalitetsmæssige grundværdier. Hos Kok Amok tror vi stadig på, at kvalitet gør en forskel. Kvalitet i alle dele af maden, både råvare og tilberedning. Derfor bliver alt også produceret fra bunden og der bliver ikke snydt nogen steder. Råvarerne bliver udvalg efter kvalitet og årstid. Netop det, er et af de centrale punkter hvor vi differentierer os fra mange andre i branchen.

Alle ved, at gode friske råvare gør en kæmpe forskel. Vi kan smage det og vi kan mærke det. Og når vi holder en fest, vil vi gerne sikre os, at de afgørende ting er i orden. Her er maden et centralt punkt, som ikke må svigte. Så lige meget hvem du vælger, så vælg hvor erfaring og kvalitet er i orden.

Er kvalitet vigtig for dig?

lille_om_os

Når du invitere gæster eller skal holde en arrangement, er det så vigtigt for dig, at dine gæster kan lide maden og alle går der fra mætte?

Hos Kok Amok sætter vi en ære i at kvalitet, smag og råvarer er i orden, så din fest bliver en succes.