Kok Amok’s Nytårsmenu 2017


NYTÅRSMENU 2017

Forret
Porcheret torskefilet med sortfodsskinke, quinoa, syltede rødløg, ærteskud og friske citronbobler
Røget hellefisk med fed cremefraiche samt stenbiderrogn pyntet med kartoffelgaufrettes
Hjemmebagt maltbrød og økologisk smør

Mellemret
Skummende grønærtesuppe med let flødecreme og håndpillede rejer

Hovedret
Dansk oksemørbrad rullet i gran-urter serveret med fondant af knoldselleri og kold pastinakmousse
Hertil serveres kartoffeltærte med flødeost og rosmarin samt sauce med kantraller
Retten pyntes med stedmorblomster og danske vilde hyben

Dessert
Chokoladekube med bund af hasselnøddeknas samt vaniljecheesecake med bagt rabarber

Pris 399,- pr. person




Spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på: 5858 5054

De bedste nytårshilsner

Nytårsmenuen kan bestilles til og med torsdag 28. december 2017 på www.kok-amok.dk,

via mail til mad@kok-amok.dk eller på telefon 5858 5054
Vi tager dog forbehold, hvis menuen skulle blive udsolgt. Så vær i god tid!

Det er muligt at afhente nytårsmenuerne mellem kl. 11.30 og 16.00 efter aftale. Maden skal hentes hos café Kok Amok (Vestsjællandscentret i Slagelse). Der betales ved afhentning.

Til menuen er der vedlagt udførlige opvarmningsinstrukser og kræver kun et minimum af køkkenarbejde. Der skal kun varmes, og ikke kokkereres, så I i stedet kan hygge med jeres gæster

Vi kan efter aftale levere nytårsmenuen