Buffet


Buffet 1

  • Cremet tunmousse med marineret rejesalat pyntet med citron, dild og kaviar
  • Sprødstegt kalkunroulade fyldt med mandler, flødeost og spinat stegt med bacon
  • Mør amerikansk oksetykstegsfilet stegt med rosmarin og knust hvidløg
  • Spinatsalat med rødbeder, syltede rødløg, feta, knust peber og rødvinsvinaigrette
  • Pastaskruer vendt i pestoolie med oliven, rucola, cherrytomater, edamamebønner og soltørrede tomater
  • Små kartofler bagt med sesamfrø og snittede forårsløg
  • Hvid chokoladekage med brombær, lime og pistacienødder

Pris 165,- pr. person

Buffet 2

  • Dampet rødspættefilet maskeret med ærteskum anrettet på sprød salat med små fine ærter pyntet med rugbrødschips og citronbobler
  • Helstegt skinkesteg med sprød svær
  • Langtidsstegt whiskymarineret kalvetykstegsfilet af ungdyr
  • Spicy bønnesalat bestående af grønne bønner, oliven, feta og persille
  • Grøntsagsbulgur med tern af frisk melon toppet med humus
  • Rucolasalat med strimler af ananas, saltristede græskarkerner, sukkerærteskud og marinerede tomater
  • Grov kartoffeltærte med hytteost og smuldredejslåg
  • Rabarbertærte bagt med marcipan og mandler serveret med vaniljeskum

Pris 185,- pr. person

Buffet 3

  • Laksesalat bestående af varmrøget laks og citronbagt laks anrettet på sprøde salatblade med svampe og hindbær pyntet med rørt hytteost og saltmandler
  • Røget kyllingesalat med frisk ananas, skåret hasselnøddekerner og rucola hertil sesamdressing
  • Rosastegt oksefilet stegt med hyben og estragon
  • Marineret lammekølle stegt med krydderyoghurt
  • Fyldig salat med bagte kikærter, små snackchorizopølser, soltørrede tomater, syrlige agurker og brødtern
  • Rødbedesalat med sukkerkogte ferskner, ristede græskarkerner og sprøde chips af rodfrugter
  • Groftskåret agurk vendt i myntecreme pyntet med skovsyre
  • Kartoffelroulade fyldt med sauterede spinatblade
  • Blød chokoladekage serveret med råsyltede skovbær og vaniljecreme

Pris 199,- pr. person

Buffet 4

  • Soyamarineret tunfilet anrettet på sprød salat vendt med tangsalat pyntet med rød grapefrugt og krebsehaler
  • Vitello tonnato anrettet med tuncreme, kapersbær og høvlet parmesanost
  • Svinemørbrad af glad gris med knuste jordskokker, spinat og serranoskinke
  • Rosa kalvefilet stegt med trøffel og sort peber
  • Skindstegt kyllingebryst med brie og persillepesto
  • Romanisalat anrettet med sennepsdressing, brødcroutoner og radiser toppet med høvlet parmesan
  • Rustik tomatsalat af flere slags tomater med frisk mozzarella, hvidløg og springløg
  • Broccolisalat med tern af spicy mango, saltmandler og sprød bacon
  • Kartoffeltærte med soltørrede tomater, mozzarella og muskat. Bagt med sprødt låg af butterdej
  • Klassisk tiramisu med chokoladepulver anrettet i små glas
  • Gateau Marcel – fransk chokoladekage serveret med høvlet chokolade og jordbær

Pris 259,- pr. person

Buffet 5

  • Pocheret torsk toppet med sortfodsskinke anrettet på salatblade med brændt selleri og quinoa pyntet med syltede rødløg og ærteskud
  • Røget forelsalat med avocado, æg, bønner, radiser og cherrytomater
  • Let sprængt svinemørbrad stegt med hyben og laurbær
  • Rosastegt oksemørbrad glaseret med US glace
  • Appelsinglaseret krondyrinderlår stegt med bacon
  • Vildtsalat med friske pærer, tørrede tranebær, valnødder, blåskimmel og vindruer
  • Brændt blomkål på sprøde salatblade pyntet med purløg og skovsyre serveret med myntecreme
  • Middelhavssalat med soltørrede tomater, melon, oliven og mynte
  • Nøddestegte kartofler med små stykker af chorizopølse
  • Kartoffelgratin med rygeost og langtidsbagte tomater
  • Panna cotta med vanilje serveret med rødgrød
  • Luksus drømmetærte med marcipan serveret med frisk frugt og limecreme

Pris 299,- pr. person






Leveringsinformation
Vi leverer på hele Sjælland.

Se vores leveringspriser her

Leveringsbetingelser
Idet du gennemfører bestillingen, bekræfter du, at du har læst og accepterer vores leveringsbetingelser.

Læs vores leveringsbetingelser her

Spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på: 5858 5054