Brylluppet skal stå…

Bryllup

Den helt store dag! Dagen som I skal huske tilbage på, år efter år, efter år, resten af Jeres dage. Hvad vil I gerne huske dagen for? På denne dag, må intet gå galt! I skal huske denne dag, som den store drøm, hvor alt var smukt og maden var perfekt.

Et bryllup skal ikke huskes for dårlig mad. Denne dag, skal alt være utrolig og derfor skal man vælge alt med omhug.

Hos Kok Amok bliver alle råvarer valgt nøje ud. Dette er ikke blot en hurtig vending. Nej, Kok Amok går faktisk højt op i, at råvarernes kvalitet er høj. Det gør vi, fordi vi ved at I kan smage forskellen. Derfor laver vi også selv alt, helt fra bunden. Det er noget af det, som adskiller os fra mange andre.

Kok Amok har mange års erfaring og derfor kan I også trygt overlade maden til os. Vi ved hvor vigtig en dag det er og at intet må gå galt. Vi kan hjælpe Jer, fordi vi har erfaringen og har gjort det mange, mange gange før.

Bryllupsmenuen

Starter – Let saltede tunfilet
Vendt i friskhakket krydderurter, anrettet på tangsalat og hjertesalat. Pyntet med rygeost, majroe og skovsyre. Hertil hjemmebagt brød bagt m. havsalt.
Anrettet på sorte tallerkener

Forret – Jomfruhummerbisque
m. stegt kammusling og hytteost samt dild-olie.
Skal lunes og anrettes i dybe tallerkener

Aftenens hovedret – Vedhængt kalvetykstegsfilet stegt med citron og persille
m. spæde rødbede bagt m. honning, gulerodssaute m. spinat og ramsløg. Hertil små kartoffelkager og kalvesky tilsmagt med calvados.
Skal skæres ud og anrettes samt saucen koges op

Før det søde – Dansk økologisk unikaost
m. hybenchutney og ristet rugbrød.
Er færdig anrettet

Dessert – Mascarponecreme
m. frisk skovbær og citrus ladyfinger.
anrettet i glas

Natmad – Tapas-sandwich
bestående af 3 små sandwich
Sandwich 1: Serranoskinke med frisk mozzarella
Sandwich 2: Chorizo med basilikumpesto og frisesalat
Sandwich 3: Bresallo med grillet artsikokhjerter
Natmad er et tilvalg og koster 45 kr. pr. person